Werk met mij - Rijkdom Revolutie

1:1 traject

1:1 traject

Gun jij jezelf meer rijkdom? Wil jij jouw business slimmer in gaan kleden, zodat je meer verdient in minder tijd? Ik help je graag als business coach in 1 van mijn 1-op-1 trajecten. Ik help je aan een moeiteloze strategie en een ijzersterke geld mindset, zodat je van de rijkdom kunt gaan genieten, die jij verdient! Let op: dit verandert je business én je leven! 

vip maand

vip maand

Voel jij aan alles dat het NU tijd is voor verandering? Wil jij kijken hoe jij jouw business slimmer en moeitelozer kan maken en toch meer kan gaan verdienen? Tijdens deze VIP-maand duiken we één dag helemaal in jouw geld mindset en maken een praktische vertaalslag naar jouw business. Jij gaat met een concreet actieplan naar huis. Ik blijf een maand lang als sparringspartner beschikbaar & na een maand houden we nog een persoonlijke follow up-gesprek om wederom jouw vervolgstappen te bespreken.

gratis sessie

gratis rijkdom scan

Wil je weten welke stappen jij kunt zetten om meer winst te maken, zonder harder te gaan werken? Maak kans op een gratis Rijkdom Revolutie Scan! In 1 uur laat ik je zien waar jouw kansen liggen èn wat je grootste valkuilen zijn!

meer klanten door hogere prijzen

Janneke heeft mij heel erg geholpen om de energie van geld te voelen én daar actie op te ondernemen.

Het resultaat was nog verrassender dan de sessie zelf. Na het verhogen van mijn prijzen Met Janneke, kwamen de klanten naar me toe! Alsof er een deur werd geopend. Ik voel me nu super zeker bij mijn prijzen, en trek ook de klanten aan die daarbij passen. Win win!”

~ Kimberley Schouten, branding expert- en designer.

m'n omzet is verdrie- of zelfs viervoudigd

Ik deed een paar maanden geleden mee aan een workshop van Janneke. Direct daarna heb ik een privé sessie geboekt. Het heeft me op een onbewust niveau veel helderheid gegeven over hoe ik mijzelf niet wilde of durfde te belonen.

Sindsdien is m’n omzet verdrie- of zelfs viervoudigd. Ik durf mijzelf nu op waarde te schatten en daar ook op waarde voor beloond te worden. Heel mooi en onverwachts eigenlijk, alsof er ineens een geheim laatje open is gegaan.

~ Joost Thus, SEO-specialist

ik heb janneke direct terug verdiend

Janneke verdien je binnen een week al terug. Zo was het in ieder geval bij mij. Janneke hielp mij direct een opdracht binnen te halen voor een hoger tarief dan ik normaal hanteerde. Hierdoor veranderde al direct mijn gevoel van waarde bepaling.

Heerlijk om samen te werken met Janneke en om soms even met beide benen weer op de grond gezet te worden. Door Janneke voel ik meer stevigheid in het ondernemen. Ook is Janneke belangrijk geweest voor mijn focus. Als creative artist heb ik vaak de neiging alles te willen doen, waardoor ik het overzicht van mijn werkzaamheden uit het oog verlies. Janneke heeft mij heel erg fijn geholpen mijn eigen richting en kracht te vinden!

~ Charlotte Kin, Creative Art Director

een nieuwe relatie met geld krijgen

Janneke heeft me inzicht gegeven in hoe geld voor mij voelt. Over te weinig geld en teveel geld vragen en wat dat met mij doet. Erg boeiend om op een andere manier naar geld te kijken en een nieuwe relatie met geld te krijgen.

Dank je wel Janneke!

~ Saskia de Wal, kunstenares

eerst even bellen?