Spreker & Trainer - Rijkdom Revolutie

Het liefst schud ik de hele wereld wakker!

Het is mijn missie om het taboe en alle blokkades op geld te doorbreken! Daarom geef ik op verzoek de volgende (on- en offline) masterclasses en lezingen over geld.

  • MasterClass – Doorbreek jouw geldblokkades
  • MasterClass – Tarieven vragen als een PRO
  • Lezing – Nieuwsgierig naar geld

De masterclasses zijn interactief. Deze zijn onder andere heel geschikt voor (de klanten van) andere business coaches, ondernemersnetwerken, opleidings-/ intervisiegroepen en workspaces. De exacte duur en inhoud stemmen we in overleg af.

over mijn lezing nieuwsgierig naar geld

Janneke vertelt over de allesomvattende keuze, waar zij tijdens een ongeplande zwangerschap mee werd geconfronteerd. Ze neemt haar publiek mee in de grote rol die geld hierbij speelde. Met een gezonde dosis zelfspot reflecteert zij op deze periode in haar leven. Een reis vol angst en onzekerheid, maar ook vol liefde en vertrouwen.

Op intieme en inspirerende wijze doorbreekt ze hiermee de stilte ten aanzien van één van de grootste taboes van deze tijd: geld! Janneke verstaat de kunst om haar publiek zowel on- als offline uit te dagen en te enthousiasmeren. Ze confronteert haar publiek met de vraag welke rol geld speelt bij de belangrijke keuzes in hun leven. Op energieke wijze enthousiasmeert zij hen tot meer bewustzijn en een andere kijk op de belangrijke beslissingen in hun leven.

Ze geeft hen veel stof tot nadenken en roept op dit taboe te doorbreken.

nieuwsgierig naar geld?